Weerbaarheids

trainingen

Weerbaarheid


Wordt je beste zelf!
 

Weerbaarheidstrainingen
Het groeien van meisje naar vrouw is een ontwikkeling die bij de één rustig verloopt en die er bij de ander heftig aan toe gaat. Dit kan komen door de dingen die zij meemaakt, haar karakter en/of de keuzes die zij maakt. Maar ook voor jongens kan dat zo verlopen maar wordt dit pas later merkbaar.

Sommige kinderen doorlopen de basisschool zonder problemen. Anderen vinden het zo lastig om met andere kinderen, met het gezag van de leerkracht of met hun eigen emoties om te gaan, dat ze daar wat extra ondersteuning in kunnen gebruiken. Soms zijn er ook heftige levensgebeurtenissen, zoals een scheiding of een overlijden van een dierbare, die maken dat een kind vastloopt. Wat de oorzaak ook is van weerbaarheidsproblemen, agressieproblemen of bijvoorbeeld te weinig sociale vaardigheden, de jeugdgroepen van MIJN therapiecentrum kunnen haar wellicht verder helpen.

We hebben voor meiden en jongens, vanaf een jaar of 12 tot 18 jaar, groepstrainingen ontwikkeld. In de groep is iedereen er met zijn/haar eigen hulpvraag en kunnen de jongens en de meiden ook goed van elkaars kwaliteiten leren. Zo kan de één willen leren om beter voor zichzelf op te komen en de ander willen leren om beter met haar emoties om te gaan.
We hebben verschillende groepen samengesteld  op basis van leeftijd en geslacht:

Bokscoaching voor vrouwen 18+

Bokscoaching / weerbaarheid meiden 12- 18 jaar

Boks-zen jongens en meisjes

Innovatieweg 40 03

7007 CD Doetinchem

0314-849979 of

06-27404117

  • MIJN Instagram
  • White Facebook Icon
  • Meedoenarrangement grijswaarden

© MIJN bewegingscentrum Proudly created with Wix.com