Zoeken
  • Ton

Meer dan alleen gewicht ...


Ik ben begin april 2017 naar mijn huisarts gegaan omdat ik weer dezelfde rugklachten had als 4 jaar geleden vóór mijn rugoperatie.

Omdat ik aan de zware kant was, woog toen 95 kg, en ook omdat ik het zelf graag wilde heeft de arts mij naar diëtist Tjitske van Dijk gestuurd. Tegelijkertijd had ik een afspraak bij Laborijn die mij wilde laten deelnemen aan het BeweegFit traject van MIJN bewegingscentrum. Zo startte ik in april met de diëtist én het beweegtraject.

Nu 7 maanden later ben ik 30 kilo kwijt, weeg nog maar 65 kilo, en voel me veel fitter en gezonder. Ik heb geen last meer van mijn andere klachten zoals benauwdheid, vermoeidheid en duizeligheid. Dus voor mij gaat om meer dan om alleen gewicht ...

Ondanks dat mijn rugklachten verergeren blijf ik, zolang het mij lukt, doorgaan zoals ik nu bezig ben omdat ik me hier veel beter bij voel.

Mandy M.


96 keer bekeken

Innovatieweg 40 03

7007 CD Doetinchem

0314-849979 of

06-27404117

  • MIJN Instagram
  • White Facebook Icon
  • Meedoenarrangement grijswaarden

© MIJN bewegingscentrum Proudly created with Wix.com