Zoeken
  • Ton

Nu X-FITTT bij MIJN!


Deze leefstijlinterventie is al jaren succesvol in Arnhem en omgeving . Sinds oktober geeft vooral Femke bij ons de training en begeleiding in dit traject. Wat is X-FITTT?

X-Fittt (BMI>28) is het reguliere programma voor mensen met een BMI hoger dan 28. De trainingen zijn 2 keer per week in een vaste groep en worden verzorgd door een personal trainer. Dagelijks dient u de voeding bij te houden en aan ons door te mailen, dit wordt door ons X-Fittt team gecontroleerd. Ook is er een verplicht wekelijks weegmoment. Naast de 2 vaste trainingsmomenten kunt u onbeperkt gebruik maken van alle fitness en trainingsfaciliteiten in ons centrum.

X-Fittt Regulier (BMI >28) is het ideale beweegprogramma om in korte tijd (12 weken) veel gewicht te verliezen en uw conditie snel te verbeteren. We zijn nu met de eerste ronde gestart maar begin januari 2018 starten we met de volgende ronde. SCHRIJF JE NU IN!


58 keer bekeken

Innovatieweg 40 03

7007 CD Doetinchem

0314-849979 of

06-27404117

  • MIJN Instagram
  • White Facebook Icon
  • Meedoenarrangement grijswaarden

© MIJN bewegingscentrum Proudly created with Wix.com