Zoeken
  • Theo

Geen gelopen race


In september 2016 kwam ik in het ziekenhuis te liggen vanwege een lichte cva. Na een aantal maanden van herstel bleef mijn linkerzijde gevoelloos en ook ontbrak de kracht. Er volgden een paar maanden van revalidatie bij Klimmendaal in Doetinchem. Eenmaal thuis moest ik ook weer werken aan mijn inzetbaarheid qua werk. Dit traject volg ik bij Maak om zo weer te wennen aan de werkomgeving maar ook om fysiek weer sterker te worden. Dit laatste kon ik intensief doen bij MIJN bewegingscentrum. Door de training en begeleiding daar begon ik weer gevoel en kracht in, vooral mijn linkerbeen, weer terug te krijgen. Gelukkig wordt het nu steeds beter en loop ik steeds gemakkelijker. Je wordt hier goed begeleidt en de sfeer is prima.

#CVA #revalidatie #functioneletraining

53 keer bekeken

Innovatieweg 40 03

7007 CD Doetinchem

0314-849979 of

06-27404117

  • MIJN Instagram
  • White Facebook Icon
  • Meedoenarrangement grijswaarden

© MIJN bewegingscentrum Proudly created with Wix.com