Zoeken
  • Erik van Rhijn van Autimaat

Nieuwsbrieftip van Erik


Sinds vorig jaar volgt een cliënt van Autimaat sport en bewegen bij MIJN bewegingscentrum. Vanaf het eerste moment heb ik als begeleider een super fijne samenwerking met Ton Seegers. We begeleiden de cliënt nu succesvol samen. Ik ben zo enthousiast dat ik dit graag met jullie wil delen. Het is een ervaren en erg betrokken man met veel kennis over autisme, dit is een grote doelgroep die hij begeleid. Zijn visie sluit erg goed bij de onze aan en hij is super enthousiast over Autimaat en Geef me de 5. Je mag hem altijd bellen en hij wil graag meedenken over wat sport en bewegen kan bijdragen in de huidige behandeling of begeleiding. Wil je horen hoe ik de samenwerking heb ervaren, dan mag je mij ook bellen.

Groetjes Erik


47 keer bekeken

Innovatieweg 40 03

7007 CD Doetinchem

0314-849979 of

06-27404117

  • MIJN Instagram
  • White Facebook Icon
  • Meedoenarrangement grijswaarden

© MIJN bewegingscentrum Proudly created with Wix.com