Zoeken
  • Ton

Geen haantjes gedrag


Sinds zo’n anderhalf jaar sport ik bij MIJN Bewegingscentrum. Hiervoor was ik al lange tijd op zoek naar een rustige, prikkelarme plek om te sporten. Ik heb deze plek nu gevonden en tegenwoordig sport ik met veel plezier twee keer per week in deze prettige sportschool. Samen met mijn trainer heb ik een trainingsplan opgesteld. Je kunt voor verschillende dingen kiezen. Wil je bijvoorbeeld aan je conditie werken, afvallen of meer spieren kweken (of een combinatie hiervan), dan wordt het trainingsschema daarop afgesteld. In overleg met de trainer wordt bepaald hoe zwaar of hoe licht je traint. Als sporter heb je altijd het laatste woord. Je komt er immers ook voor je plezier dus alles wordt in overleg gedaan. Zo train ik zelf op een aantal apparaten maar worden er ook “circuitjes” met allerlei verschillende oefeningen achter elkaar voor me bedacht. Er wordt echt per persoon gekeken naar een passend trainingsschema. De begeleiding door de trainer, Ton, is goed. Hij legt alles duidelijk uit en daarna kan ik zelf aan de slag. Ton blijft in de buurt zodat hij goed in de gaten kan houden of ik de oefeningen goed uitvoer. Soms is dat van een afstandje, soms blijft hij erbij. Net wat nodig is. Ook heb ik wat bokstechnieken van trainer Danny geleerd, zodat ik ook op de bokszak kan trainen. Wat me erg bevalt is de rustige omgeving en de kleine groepen. Er is totaal geen sprake van haantjesgedrag en dat is wel zo prettig. Eten en drinken neem je zelf mee en douchen doe je thuis. De locatie is goed te bereiken. Het enige wat ik mis is een veilige fietsenstalling. De Gemeente Doetinchem betaalt de kosten vanuit de Meedoenregeling wat het voor mij financieel mogelijk maakt om lekker te kunnen sporten. Ik ben erg tevreden over MIJN Bewegingscentrum en hoop er nog lang te mogen trainen.

Mark

#Stress #HealthyLiving

58 keer bekeken

Innovatieweg 40 03

7007 CD Doetinchem

0314-849979 of

06-27404117

  • MIJN Instagram
  • White Facebook Icon
  • Meedoenarrangement grijswaarden

© MIJN bewegingscentrum Proudly created with Wix.com