Empowerment

Empowerment

 

De training Empowerment is bedoeld voor mensen die vastlopen in hun werk of privéleven door o.a. gebrek aan zelfvertrouwen, weerbaarheid, stoornis of motivatie. Met de training willen we je een spiegel voorhouden en je in staat stellen om een nieuwe basis te bepalen, regie te nemen, de juiste keuzes te maken en kracht te geven aan je leven. Wij gaan uit van je mogelijkheden en zullen vooral positiviteit inzetten als middel naar je nieuwe doelen.

Wat levert Empowerment je op

De training zorgt er voor dat je weer in je eigen kracht komt te staan, meer zelfvertrouwen krijgt, leert omgaan met lastige situaties en bewust wordt van je eigen kwaliteiten en talenten. Je leert initiatief te nemen, krachtig in het leven te staan en om te gaan met weerstand en veranderingen. Door middel van gerichte opdrachten ontdek je waar je kracht ligt en leer je grenzen te stellen aan jezelf en aan je omgeving. Je ervaart dat verandering in jezelf effect heeft op wat er gebeurt in je omgeving en je leert omgaan met tegenslagen. Tevens leer je eigen drijfveren en mogelijkheden ontdekken en zodanig toepassen dat je steeds meer zelfvertrouwen en succes gaat ervaren. De training kan worden ingezet voor verschillende doelgroepen:

Mensen die zelfverzekerder en krachtiger in het leven willen staan
Langdurig zieken (2e spoor), boventallig personeel die hun baan dreigen kwijt te raken en werkzoekenden die zich willen voorbereiden op de arbeidsmarkt of medewerkers die beter willen presenteren in hun (huidige) werk.


Programma

De training " Empowerment" is maatwerk en kan zowel individueel als in groepsverband worden aangeboden. 

Innovatieweg 40 03

7007 CD Doetinchem

0314-849979 of

06-27404117

  • MIJN Instagram
  • White Facebook Icon
  • Meedoenarrangement grijswaarden

© MIJN bewegingscentrum Proudly created with Wix.com